Fuck all of me :')

hai dan assalamualaikum dah lama rasanye tak update bloger ni busy dgn kehidupan baru,baru?baru la sngt dah bertahun2 kan,semuanya berubah dgn sekelip mata masa begitu pantas tggl kan kita kan,hehe tapi kamu tetap mcm ni tak pernah berubah blogger tetap sama seperti dulu.kau mesti tetanya2 knp aku balek pada sini lagi,kau mesti tertanya2 kenapa aku datang page ni lagi,kau mesti nak tahu knp kan,hehe hehe hehe dan hehe cube tgok muka aku depan screen ni kau tgok aku ni happy ke suka ke best ke semua nya dalam diri aku,mesti kau dah tahu kan kau kenal aku dah bertahun2 blogger dalam ni lah bila aku dah tak dapat nak cerita aku cerita semuanya apa yang aku rasa apa yang aku simpan selame kehidupan aku,apa?kau mesti nk tahu siapa dalam gambar tu kan dan kenapa aku delete gambar bayi tu?hahaha kisah dah lama baru aku nk cerita kat kau blogger dah ketigglan zaman dah,aku pon dah lupekan siapa dia dan dia pon dah lupe kan siapa aku,dia dah lupe dlm kelupaan dia masih tercari2 aku,tapi aku tak kan cari dia dan aku tak kan MENCINTAI dia,dia bkn siapa2 aku2 pon dah ada kehidupan aku blogger aku tak pernah sayang kan dia lagi wlupon dia akan merayu meminta aku tak boleh nak sayang kan org yang dah tak boleh aku nak sayang apetah lagi CINTA,kau tertanya2 siapa dalam gambar tu?ok lah............


dia seorang wanita yg sngt HEBAT KUAT sehingga aku BERUBAH lebih dari jangkaan kau blogger,haha kau mesti tertnya2 apa kehebatan dia apa kekuatan dia?ok lah aku ceritakan dari awal aku kenal dia,aku kenal dia dari wechat aku masih ingt bila aku kehilanggan sesuatu yg dulunya amat berharga bagi aku tapi ALLAH tu maha adil dia gantti kan seseorg tu dgn someone yang lebih baik lebih tepat utk diri aku,aku pon rasa sedih lah kan masa tu bila barang tu hilang TIBA2 dia chat aku tanya aku hahahahaha dia kata aku ni CUAI tak pernah org tahu aku ni seorg yang CUAI,tiba2 dalam chat tu aku tersenyum terdiam hati aku terlalu seolah2 hati aku nak kenal dia seolah memanggil entah la begitu kuat apa yang aku rasa,so aku pon amek keputusan nak dgn dia,mula nya aku ckp lah 'kita couple tpi jgn bgthu siapa2'haha jahatnye aku time tu,bila time aku datang sana haha dia buat aku spoil blogger dah time aku datang time tu la dia tak sampai2 aku dah la tak ada sape2 kat sana perasaan gementar takot still ada dalam hati aku,aku marah dia aku ckp lah 'YOU NAK GAME I KE,PENAT I DATANG DARI JAUH U TAK ADA PON'bila dia datang aku mula gementar jantung aku laju je bila dekat dia time tu lagi malu2 kucing,bila pegi ke hotel aku pon rehat duduk dgn dia mula kenal,hahahaha aku terlupe time tu aku dah tak ada duit,duit tiket pon tak ada aku pon tak thu lah nak buat apa time tu,tpi dalam masa sama aku contect kawan2 aku mintak tlog dgn dorg,nak tahu tak kitaorg makan apa?makan roti cecah air coke aku ingt lagi smpi skrg,tak pernah aku lupe pon time tu,esok nye kiteorg pon kene checkout ye lah kan dah tak ada duit dah nk buat mcm mne lagi nk tak nak kene la keluar,aku pon jalan kaki dgn dia dalam masa yang sama kawan aku msg aku duit nak bank in kat siapa,maklom la aku time tu kad bank pon tak ada buku bank pon tak ada,so aku mula fikir siapa yang ada dekat ipoh ni,aku mula berfikir dan tibe2 kawan dia tlog kiteorg dari jauh bawak moto semate2 pnjm bank dia,dalam masa tu aku dah mula rasa sayang tpi aku still masih curiga dgn pertasaan aku sendiri,aku ringkaskan cerita blogger bnyk lagi aku nak cerita,so aku pon pergi jumpe kawan aku KAWAN LA SNGT ,dia kerja hotel bedekatan dekat situ aku pon bawa la dia sama2 dgn aku,bila dah smpi sana aku pon lepak la dgn kawan aku tu,time tu aku nak pnjm kad bank dia sebab ye la aku pon tak ada bank so dia bagi aku pnjmkn bank dia kat aku,aku nak g bank kawan aku tu tak bagi kawan aku suruh dia pegi cucuk duit naik moto,aku ckp xpe biar aku tapi kawan aku tetap suruh dia perasaan aku nak marah tapi apa kan daya aku sndiri minta tlog org,TIBA2 DIA SESAT aku dah kalam kabut time tu aku dah takot ya ALLAH kali pertama perasaan sedih tiba hadir dalam hidup aku,bila dorg carik dia2 pon balek aku punya kalam kabut tpi dia still merajuk dgn aku2 mula la pujuk smpi dia mula tersenyum dgn aku2 pon makan dgn dia dgn kawan aku dan kiteorg pon pegi bus bedekatan dekat xana, time perjalanan tu ada la sekumpulan mat lempitsss lempitss yang kacau kiteorg tapi aku suruh dia jalan belah kiri aku biar ape2 aku yang kene dulu so dia boleh lari,tpi dia degil bila marah baru lah dia buat,tpi ALLAH selamat kan kiteorg dgn selamat smpi ke station bus,time tu ada pakcik cina main ape tah nama eida mcm biola la dia nyanyi kiteorg pon duduk rehat aku pon beli tiket bus pergi ke MELAKA,aku dgn dia pon tggu sambil tu carik lah plug utk cas phone maklom la btry phone low na mati,time tu,bila bus dah smpi,kiteorg duduk bersama ketawa bersama dlm perjalanan tu aku bagi dia satu LAGU yang paling sesuai dlm hati aku apa yang aku rasa skrg ni,haha hanya dia yang thu lagu apa yang aku bagi tu,

MELAKA:smpi je melaka aku tggu kawan aku kat tol melaka haha dia pon smpi carik kan aku hotel ade ke patot dia suruh aku dgn dia duduk dalam rumah BERHANTUUUUUU mmg tak la aku merayu kot kat kawan aku tu tak pe aku sggup duduk hotel, so kawan aku pon carik kan hotel bedekatan dgn bandar nya lah,so kiteorg pon rehat tggu kesekoan hari nya aku nak pergi jmpe kawan perempuan aku nama dia ADEK haha dia kecik2 je org nya mmg patot pon pggl dia adek haha jmpe la dia then aku pon pegi makan bertiga,aku nak pnjm duit kat adek maklom la time tu aku dah tak ada duit dah langsung so adek pon tlog aku,time aku tgh nk berbincang dia marah aku dia suruh aku balek bilik muka dia btol2 BENGIS takut aku time tu merajuk sngt 2,bnyk aku nk cerita kan blogger tapi bagi aku paling indah aku alami dgn dia aku cuba pendik kan cerita aku lah yee ok bila dah tibe masanye aku nak balek JOHOR BAHRU home sweet home la katekan nk bawak dia jmpe dgn mak ayah aku semua lah,kiteorg pon naik kereta dgn semua kawan aku hahaha kelakar kot time tu order mcd tapi buat suara sengaau hahahahahaha....


JOHOR BAHRU:sampi je johor smpi je rumah dia mula rasa segan takot nak jmpe mak ayah aku haha ape lah sayang nie aku cuba yakin kan dia tidur rumah aku sehari je then kelua sbb dia malu aku try carik rumah kawan aku haha ujung2 blogger aku duduk rumah PENGUSSSS mlm tu penggus suruh aku tggu kat kedai makan bedekatan rumah lama aku tu tibe je dia datang bawak aku dgn dia duduk dkt rumah haha malam tu ada kerasukaan hantuuuuuuuuuuuuu aku punya lah takut dia tak takot langsung,haha esk nye kiteorg kelua kiteorg pegi taman selalu duduk dekat taman haha ceritanye merempat la kan,dah tak ada duitAKU MULA JATUH CINTA DGN DIA2 ADA SELALU DGN AKU BAH KAN TAK MENGELUH SATU PON KEPANASAN KESEJUKAN SUSAH MCM MNE PON TETAP BERSAMA AKU, 
aku ringkaskan cerita aku blogger pnjg sbnrnye.

HARI TERAKHIR:hari terakhir dia nk balek ipoh aku tggu dia smpi naik bus aku dah tak tahan perasaan sedih rindu takot ye aku mnggaku aku takot,setiap kali berpisah dgn org yang aku sayang cinta aku takot tak dapat jumpe dia lagi,so aku kuat kan hati aku tak nak dia tahu aku sedih aku buat2 senyum buat2 ok bila dia naik bus aku nmpk air mata dia jatuh menggalir aku cuba tahan aku cuba senyum depan dia,bila dah gerak bus tu aku balek mula rasa sedih aku mnggis blogger aku tahan rindu aku semuanya apa yang aku rasa serasaanya,SEDIH SEBAK KLU LAH BOLEH AKU NAK HIDUP DGN DIA DGN DIA SAHAJA


HARI PALING LAHANAT PENAH AKU RASA:aku termakan kata2 org aku mula jadi DENDAM aku mula marah aku mula memberontak aku mula tak nak dekat dia , aku rasa benci mula la perkataan MAKI HAMUN PERKATAAN YANG TAK SEPATOTNYE AKU KATA KAN PERKATAAN BUAT DIA TERSENTUH HATI,tapi bila dah habis aku cakap aku mula mnggis sepuas hati aku2 tipu perasaan aku hati aku sndiri dgn tindakan bodoh aku tpi sebodoh aku2 mula mencari kepastian aku carik seribu satu cara dlm diam aku mencari kebenaran dalam masa mencari aku dapat tahu dia curang kat aku dia mula curang blogger maafkn aku2 tak boleh nk teruskan cerita kan bab ni aku btol2 sedih skrg nie ........................................................................................................................................
biar dia tahu sndiri mcm mne aku kejar dia aku cuba sedaya upaya aku utk diri dia JAHAT SNGT KE AKU ? smpi aku buat terpaksa buat mcm nie aku tak mampu nak ckp bab ni 


















THE STROKES

The Strokes are an American rock band formed in 1998 in New York City. The band consists of Julian Casablancas (lead vocals), Nick Valensi (guitar), Albert Hammond, Jr. (guitar), Nikolai Fraiture (bass guitar) and Fabrizio Moretti (drums and percussion). The Strokes have been named one of the most prominent rock bands to emerge in the 21st century.
The group began recording their follow-up in 2002 with producer Nigel Godrich (best known for his work with Radiohead), but later split with him in favor of Gordon Raphael, the producer of Is This It. Recordings with Godrich were never revealed. In August 2003, the band toured Japan, playing a couple of the upcoming songs: "Reptilia", "Meet Me In The Bathroom", "The Way It Is", "Between Love & Hate" (formerly known as "Ze Newie") and "12:51" (formerly known as "Supernova"). The band also played Paul Anka's "My Way" with Japanese lyrics.
The Strokes released their second album Room on Fire in October 2003. It received praise from critics but was less commercially successful, although it still went gold. The album's sound maintained the Strokes' familiar reference points[citation needed], while also evoking groups such as The Cars, Bob Marley, and Blondie[citation needed]. In the process, they made the cover of Spin Magazine for the second time, with each member receiving his own cover. They also made the cover of Rolling Stone for the first time. Additional media coverage of the band came from the relationship between Moretti and actress Drew Barrymore, which ended in January 2007.
The first single taken from Room on Fire was the song "12:51", which used distinct keyboard-like sounds produced by Valensi's guitar. The video was also directed by Roman Coppola, and was inspired by the futuristic look of the 1980s film Tron. This consisted of a mainly black scene, with instances of glowing picton blue and riptide. In November 2003, The Strokes played on Late Night with Conan O'Brien, performing "Reptilia", "What Ever Happened", "Under Control" and "I Can't Win". During the 2003/2004 "Room on Fire Tour", the band played with Kings of Leon as support act and Regina Spektor. While on tour, Spektor and the Strokes recorded the song "Modern Girls & Old Fashion Men", released as a B-side on the "Reptilia" single. Also during the tour, the band included The Clash's "Clampdown" as a cover, which was released as the B-side for "The End Has No End".
In late 2004, The Strokes revealed plans to release a live album. The Live in London LP was planned for release in October 2004, but was abandoned, reportedly due to recording quality problems. The chosen gig was one held at the legendary Alexandra Palace in North London. In February 2005, Julian Casablancas wed long-time friend and assistant band manager Juliet Joslin. The Strokes had a three-concert South American tour in October 2005, with dates in Brazil, Chile, and Argentina.